Politica de livrare, executie si retur

Magazinul on-line www.grile-ventilatie.ro se adreseaza exclusiv persoanelor juridice (detinatoare de cod fiscal si inregistrate la Registrul Comertului).

  • Prin utilizarea acestui magazin on-line si plasarea unei comenzi, se considera acceptate fara rezerve a conditiile comerciale mai jos prezentate.
  • Produsele comercializate prin comanda nu sunt disponibile cu plata ramburs iar executia sau aprovizionarea se face doar daca sunt achitate integral in avans.
Termenul de executie
 
  • Executia comenzilor se face pe baza confirmarii platii OP, termenul de executie al comezilor 3 – 5 zile lucratoare, acesta poate variaza in functie de flux si cantitate.
  • Comenzile ale caror articole sunt in stoc vor fi livrate de la depozitul nostru din Bucureşti şi ajung la destinatie în interval de 1 – 3 zile lucratoare de la înregistrarea comenzii.

Livrarea produselor

Kadix Clima SRL isi transporta produsele catre client prin firma de curierat rapid Fan Curier sau Nemo Express iar pentru coletele cu dimensiuni mari livram prin colaborare cu casele de expeditie, marfa in regim de grupaj.

  • La solicitarea Clientului, Kadix Clima SRL poate livra produsele comandate printr-o alta firma de curierat, agreata de Client.
  • Livrarea produselor se face in 24 – 72 de ore in zonele de acoperire ale curierului.
  • Livrarea prin curierat sau alti transportatori se face exclusiv pe riscul si raspunderea beneficiarului.
  • Produsele cu volum sau greutate mare NU pot fi ambalate.

Un agent al Curierului va contacta clientul inainte de a-i livra coletul.

In cazul in care produsul este disponibil cu precomanda, acesta ajunge in depozitul nostru in termen de 3-4 saptamani iar apoi este trimis catre client.

In cazul in care livrarea produselor trebuie facuta in afara zonei de acoperire, curierul va percepe o taxa suplimentara, comunicata telefonic de unul dintre operatorii Kadix Clima SRL in momentul confirmarii comenzii.

Datorită faptului ca livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă informăm că, din motive logistice și legale,nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Politica de returnare

Important !!!

NU se accepta returul produselor; 
Produsele comercializate in acest magazin on-line, conform  OUG 34/2014, nu intra in sfera ANPC (divergente intre agenti economici).
 
Orice reclamatie referitoare la calitate / cantitate se va face in scris, la adresa office@grile-ventilatie.ro, in maximum 5 zile lucratoare de la data receptionarii produselor, sub sanctiunea neluarii in seama.