Politica de PRET

– Moneda de afisare si facturare a produselor este in LEI (RON).
– Preturile sunt afisate includ TVA si Taxa Verde (unde este cazul)

Cum comand produsele?

1. Contactandu-ne direct prin mail, apel sau WhatsApp:

1.1. Telefonic de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 17:00 la tel: 0784.883.994 | 0784.883.995
1.2. Prin e-mail: office@grile-ventilatie.ro, pentru a fi mai simplu de identificat produsul, te rugam sa ne trimiteti link-ul produselor, impreuna cu specificatiile specifice(cantitate, dimensiuni, culoare).

2. Folosirea cosului ONLINE:

2.1. Dupa ce v-ati ales produsele dorite, apasati pe butonul CUMPARA.
2.2. Veti fi redirectionat catre COSUL DE PRODUSE unde va trebui sa completati in dreptul produsului cantitatea dorita (dupa modificarea cantitatii apasati butonul APLICA MODIFICARILE).
2.3. In cazul in care doriti sa continuati cumparaturile pentru a alege alte produse apasati butonul CONTINUA CUMPARATURILE.
2.4. Daca doriti sa finalizati comanda apasati FINALIZATI COMANDA, daca informatiile furnizate sunt corecte, veti fi contactat ulterior de un reprezentant al S.C. Kadix Clima S.R.L. pentru a confirma comanda si vi se vor furniza toate informatiile legate de facturare, produs, confirmarea stocului, livrare, instalare (daca este cazul).

 

Stoc, productie si livrare

Despre plasarea unei comenzii

Va rugam sa ne contactati pentru a va oferi produsele optime pentru aplicatia dumneavoastra, plasarea comenzi se poate face folosind aplicatia site-ului sau prin mail la adresa office@grile-ventilatie.ro, mail-ul este necesar sa contina urmatoarele precizarii:
  • Denumirea completa a produsului;
  • Codul produsului daca acesta se regaseste pe site;
  • Dimensiunile interioare(dimensiunile racordului) Lungime si latime;
  • Cod culoare RAL;
  • Cantitatea dorita.