Grile ventilatie

Grile ventilație metalice

Disponibile prin comandă
Execuţie la dimensiunile necesare
Tubulatură și accesorii montaj grile ventilație
Vopsire electrostatică culori paletar RAL
Informații despre produse

Executăm la comandă grile ventilație metalice, tubulatură, elemente de racord și accesorii montaj pentru orice tip de sistem ventilație.

Pentru comenzile mai mari sau proiectele speciale, vă rugăm să ne contactați. Suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor dvs. specifice și să vă furnizăm produse de cea mai bună calitate, la prețuri competitive.

Pentru mai multe informații despre achiziția produselor vă rugăm vizitați Politica de livrare/retur.


Grile ventilatie informatii tehnice 

Destinatia si intrebuintarea grilelor de ventilatie

Grile ventilatie sunt echipamente de ventilatie pentru deshidere, inchidere, reglarea, dirijarea si filtrarea aerului in mod individual din instalatiile de ventilatie sau climatizare. Elemente terminale ale sistemelor de ventilatie intrebuintate la evacuarea sau introducerea aerului din incaperi, foarte larg utilizate in locuintele personale, birouri, complexuri comerciale, sau hale industriale.

Grilele de ventilatie sunt disponibile intr-o larga varietate de componente pentru sistemele de ventilatie pentru orice tip de aplicatie, montabile interior sau exterior, cu plasa anti insecte sau fara plasa.

Avantaje

Montate in sistemele de aerisiere ale incaperilor permit iesirea mirosurilor si uscarea, reduce patrundere impuritatilor, prafului sau a gazelor atmosferice, montate in sistemele de ventilatie permit evacuarea aerului viciat.

Grilele de ventilatie produse din aluminiu, otel sau inox asigura rezistenta ridicata la factorii de mediu ( vant, ploaie, caldura, cutremur), vopsite in camp electrostatic intr-o gama variata de culori RAL ceea ce elimina posibilitatea aparitiei decolorarii, exfolierii sau a penetrarii coroziunii. Reglarea se face prin pozitionarea lamelelor distribuite orizontal sau vertical, aceste reglaje vor influenta directia fluxului de aer la iesire.

Caracteristici

Procesul tehnologic de executie permite realizarea grilelor de ventilatie la dimensiuni variabile, in functie de model si forma se pot produce de la dimensiunile laturilor 100X100 mm pana la 2000X2000mm, anumite modele pot fi produse la o dimensiune mai mare de 2000mm a unei laturi.

Grile de ventilatie au rama si lamelele produse din aluminiu, otel sau inox, unele dintre pot fi vopsite electrostatic in orice culoare RAL.

Montaj

Montajul se poate face cu suruburi sau cu un contracadru, in aplicatii cu mai multe grile pot aparea diferente de presiune(reduse), aceste diferente vor produce volume de aer si viteze inegale ale aerului la introducere si absorbtie.

Stoc, productie si livrare

  • In stoc sunt disponibile doar dimensiunile uzuale;
  • Culoarea standard a produselor este alb RAL9016, pentru alte culori va rugam cereti oferta
  • Procesul de productie este rapid pentru orice culoare RAL;
  • Inainte de a face o noua comanda consultati politica noastra de livrare si retur
  • Dimensiunile afisate reprezinta L(lungimea) x H(inaltimea) sau D(diametrul) golului de montaj(racord), pentru mai multe detalii va recomandam sa analizati fisa tehnica atasata produsului.

Aspecte importante in plasarea unei comenzii:

Pentru a comanda produse cu dimensiuni atipice, ce nu sunt afisate pe site, va rugam sa ne contactati prin mail la adresa office@grile-ventilatie.ro, sau telefonic la 0784.883.994 precizand urmatoarele:

  • Denumirea produsului, eventual descrierea lui;
  • Dimensiunile interioare (dimensiunile de racord) Lungime si inatime, diamentru unde este cazul;
  • Cod culoare RAL;
  • Cantitatea dorita.